Gastarbeider

(5 klantbeoordelingen)

13,95

Gor Khatchikyan neemt je mee in zijn wereld van de spoedeisende hulp. Dit boek is een verzameling van twaalf verhalen die zich afspelen op de SEH. Verdrietige verhalen, inspirerende verhalen, schrijnende verhalen en verhalen van hoop. Als lezer krijg je een inkijkje achter de schermen en maak je van dichtbij mee wat voor beslissingen er genomen moeten worden op de spoed.

Sommige verhalen worden in een bredere context geplaatst en maatschap- pelijke problemen worden aangekaart. Soms zul je lachen en soms misschien zelfs huilen. Het is een spiegel die de Nederlandse samenleving wordt voorgehouden, gezien door de ogen van een eerste generatie alloch- toon. Kom binnen in de traumakamer en bereid je voor op een inspireren- de ontmoeting met een patiënt.

Over de titel van het boek zegt Gor zelf: ‘Soms voel ik mezelf een gast in dit land. Ondanks dat wil ik graag arbeiden in dienst van de samenleving en iets teruggeven voor de kansen die ik heb gekregen. Daarnaast is er nog zoveel werk te verzetten en oogst binnen te halen, dat er meer arbeiders nodig zijn. Bij gebrek aan arbeiders worden er soms gastarbeiders gestuurd.’

Categorie:

5 beoordelingen voor Gastarbeider

 1. Gerard Bos

  zeer aan te raden

 2. Marije (geverifieerde eigenaar)

  Prachtig boek! Bijzonder om de verhalen van de SEH van achter de schermen te lezen. Hoe we gezegend zijn met de zorg in Nederland, maar vooral hoe jij gezegend bent als christelijke arts en een stukje van Gods liefde over kan brengen op de mens via je werk. Duidelijk hoe God je hier geplaatst heeft!

 3. Ad Boender (geverifieerde eigenaar)

  Super tof boek wat ik in één ruk heb uitgelezen! Verhalen die tot leven komen en herkenbaar zijn voor mensen in de zorg!

 4. Linda Jonker

  Prachtig boek met ontroerende, bemoedigende en hoopvolle verhalen op de SEH. De wereld heeft meer mensen nodig zoals Gor!

 5. Mir

  Boek wat vlot leest en je aan het denken zet. De realiteit achter de schermen is moeizamer dan je je voor kunt stellen naar aanleiding van de beelden die we in tv-programma’s zien. De vele dilemma’s van de medische teams worden zichtbaar in dit boek.
  Wat me het meeste raakt is het gedrag van sommige patiënten, familie of betrokkenen. Wat kost dat een tijd energie en geld. Het is een complexe wereld waarin het duidelijk niet alleen draait om medische vragen en behandelingen. Diep respect voor de artsen en hun teams.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…