Gelukzoeker

(7 klantbeoordelingen)

13,50

Gor Khatchikyan is een jonge tiener wanneer zijn ouders, voor hem volkomen onverwacht, besluiten met het gezin weg te vluchten uit Armenië. Weg van de corruptie en het geweld. Na een tocht van zeven dagen, geregeld door mensensmokkelaars, komen ze aan in Nederland. Hier hopen ze het geluk te hervinden.

De jaren na aankomst zijn jaren van grote onzekerheid. Ze gaan van AZC naar AZC en van afwijzing naar afwijzing. De onduidelijkheid over de toekomst knaagt aan Gor. Hij probeert zijn opleiding af te ronden en een bestaan op te bouwen, maar heeft geen garantie op een verblijfsvergunning. Uiteindelijk is het gezin ‘hartstikke uitgeprocedeerd’, zegt hun advocaat. Tot het generaal pardon anders beslist.

In deze dagen worden we opnieuw geconfronteerd met de problematiek van vluchtelingen. Het verhaal van Gor laat zien wat hen drijft. Wat ze meemaken als ze hier komen. Hoe wij Nederlanders met hen omgaan. Maar zou het zo kunnen zijn dat die ‘gelukzoekers’ ook ‘gelukbrengers’ kunnen worden?
– 120 pagina’s
– Wegens enorme drukte is de levertijd mogelijk 5-7 dagen
– Wij vinden het erg leuk als je een review achterlaat op de website na het lezen

Categorie:

7 beoordelingen voor Gelukzoeker

 1. Marianne Verpalen

  Deze man is een geschenk uit de hemel, de verpersoonlijking van alles wat puur, goed en liefdevol is! Als er meer mensen waren zoals hij zou de wereld er héél anders uitzien!

 2. Sary Wiersma

  Indrukwekkend.

 3. Lidy

  Wat een geweldig boek. In 1 adem uitgelezen. Prachtig geschreven. Een boek vol van hoop en hoop houden ook als alles tegen zit. Ik ben erg onder de indruk van Gor. Wat een bijzonder,prachtig mens met een indrukwekkend verhaal. Dit verhaal heeft mij nieuwe moed gegeven. Ga met God en Hij zal met je zijn. Dank, Gor en veel zegen

 4. Jolanda van ‘t Veer

  Paar jaar geleden op Opwekking dit boek gekocht (nadat ik Gor had horen spreken op Opwekking). Zeer krachtig geschreven, het boek leest ook als een trein! Ik zat toen in een heel moeilijke periode en het verhaal van Gor heeft mij geholpen om moed te blijven houden, ook als alles tegen zit. God doet wat Hij belooft en dat is waar ik me aan mag vasthouden. Het verhaal van Gor is daar een levend bewijs van! Dankjewel Gor voor het delen van dit stukje van jouw leven!

 5. Corne

  Ik heb het boek gelukzoeker gelezen. Een boek van hoop en hoop blijven houden. Heb het boek in twee dagen uitgelezen en ben helemaal in de ban van de schrijver. Dit ook na herzien van hour of power. Nederland mag trots zijn op Gor. Het is een inspirerend boek wat vluchtelingen moeten meemaken. Ik heb gelijk het volgende boek gekocht Gastarbeider.

 6. Dineke van Eijken

  Zeer inspirerend om te lezen.
  Een boek van hoop!

 7. Karen

  Dit boek aangeschaft en gelezen. Inspirerend verhaal.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *