Genees de zieken

(1 klantbeoordeling)

12,95

Bidden voor genezing en de dynamiek van genezingsdiensten roepen vragen op. Theologische, pastorale én medische vragen. Waarom geneest de één wel en de ander niet? Hoe ga je om met iemand die niet geneest? Wat vindt een arts van genezingswonderen of het uitblijven daarvan? En hoe verhoudt het genezingsgebed zich tot de medische wereld en de behandeling van een arts?

Zieken beter maken is een opdracht van Jezus. Het vraagt om geloof en onvoorwaardelijke gehoorzaamheid. Het vereist wijsheid om deze uitdagende missie – ‘Genees de zieken’ – op een gezonde manier vorm te geven. Artsen hebben een vergelijkbare opdracht om zieken beter te maken. Waar christenen deze taak vervullen vanuit Gods kracht, werken artsen met behulp van medische kennis en vanuit hun toewijding aan een patiënt.

In dit Q&A-boek beantwoorden arts Gor Khatchikyan en prediker Martin Koornstra vanuit hun expertise zo oprecht mogelijk de meest uiteenlopende vragen over genezing. Ze hebben zich laten inspireren door vragen die in het land leven. De combinatie van hun ervaring en eerlijkheid maakt dit boek tot een uniek vraaggesprek over een delicaat en belangrijk onderwerp. Laat je verrassen door een integer en inspirerend boek.
– 120 pagina’s
– Wegens enorme drukte is de levertijd mogelijk 5-7 dagen
– Wij vinden het erg leuk als je een review achterlaat op de website na het lezen

Artikelnummer: 9789082010664 Categorie:

1 beoordeling voor Genees de zieken

  1. Nina (geverifieerde eigenaar)

    De vragen die in het boek staan , spoken vást wel eens door een ieders hoofd, of je nu gelovig bent of niet, twijfelt over het Leven, of denkt alles te weten..
    De antwoorden zijn verhelderend en eerlijk.
    Dankjewel Gor en Martin

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *